Seminare PROACTIVE

Actele normative în vigoare, care reglementează modul de calculare a cheltuielilor de deplasare.
Aspecte sociale, medicale şi fiscale a cheltuielilor de deplasare.

Învață cum se întocmesc corect foile de parcurs. Cum să eviți amenzile și penalitățile. În cadrul seminarului analizăm foile de parcurs de la automobile proprii pînă la tractoare și combine.

Fiecare entitate are în componența patrimoniului mijloace fixe.

Asigură întocmirea corectă a  operațiunilor economice pe baza noilor modificări.

Leasingul a devenit o operație economică practicată de multe entități, totodată rămân multe neclarități precum calcularea amortizării mijloacelor fixe sau contabilizarea cheltuielilor de reparație.

Examinăm importanța datelor personale, modul de protejare și partajare a acestora, analizăm riscurile posibile și reglementările juridice în acest domeniu.

Legislația și baza documentară de calculare a salariului.
Ce rapoarte trebuie să prezinți, unde, când și cum se completează acestea.

SIA E-factura vine cu soluții inteligente în automatizarea proceselor de eliberare și recepționare a facturilor fiscale, totodată apar și lacune în funcționarea softului.
Află  avantajele și dezavantajele utilizării.

Pe baza legislației și baza documentară,
aplică practic modul  de deducere, calculare, și achitare a sumei TVA.

Învață să calculezi corect achitarea dividendelor ținând cont de legislația în vigoare și deprinde tehnicile de ușurare a muncii în acest sector de evidență.

Creditele și împrumuturile sunt cea mai întâlnită sursă de finanțare a afacerilor. Fie că sunt luate de la banci, organizații de microfinanțare, persoane juridice sau fizice necesită abordare individuală și constructivă.

НДС один из главных налогов из которых формируется бюджет государство. Мы обсуждаем законодательную и документальную основу для расчета и зачета сумм НДС, а также конкретные примеры.

Elaborarea corectă a politicilor contabile te poate ajuta la depășirea multor întrebări parvenite din partea organelor de control.

У каждого предприятия есть Основные Средства. Чтобы убедиться в правельности выполнения всех экономических операций, ждем тебя на семинаре.

Analiza prevederilor legale și explicarea acestora prin intermediul exemplelor practice din experiența trainerilor Proactive, instruiți în cadrul seminarului de instruire al formatorilor organizat de Ministerul Finanțelor al R. Moldova

La seminar vei învăța particularitățile evidenței contabile în ONC, dar și perfectarea rapoartelor financiare ale ONC. Studiu de caz.

Și până acum ai întrebări legate de evidenţa corectă a documentelor de casă? Ia-ți această grijă de pe umerii tăi, vino la seminar!

IT este unul din cele mai favorizate și susținute domenii de către stat. Facilitățile de natură fiscală se manifestă prin impozitul unic în valoare de 7%.

Dacă ești confuz în contabilizarea acestor aspecte, te invităm să le percepi la seminarul ”Contabilitatea în IT”.

Chiar dacă avem foarte multe comapnii agricole, nu există răspunsuri la toate întrebările legate de particularitățile ținerii evidenței contabile. Astfel, vă invităm la seminarul ”Contabilitatea în agricultură”

Pentru a afla cum să completezi declarați VEN-12 și situațiile financiare. De asemenea, vom analiza modificările din 2020, precum și modul de declarare a împrumuturilor în sumă de 200 000 lei.

Ты будешь знать как:
• начислять налог из дивидендов хозяйствующему субъекту – резиденту и нерезиденту;
• отражаются операции по начислению и выплаты дивидендов;
• заполнять и предоставлять отчёты.

La seminar abordăm trăsăturile specifice contabilității în agricultură, precum calcularea sumei impozitului pe venit pentru subvențiile primite și/sau utilizate, limitele de perisabilitate și
plățile efectuate în folosul cotașilor, etc.