Seminare PROACTIVE

Chiar dacă avem foarte multe comapnii agricole, nu există răspunsuri la toate întrebările legate de particularitățile ținerii evidenței contabile. Astfel, vă invităm la seminarul ”Contabilitatea în agricultură”

Fiecare entitate are în componența patrimoniului mijloace fixe.

Pentru a te asigura de corectitudinea operațiunilor economice întocmite te așteptăm la seminar.

Domeniul IT este unul din cele mai favorizate și susținute în R.Moldova. Primul IT Park autohton creat pentru o perioadă de 10 ani are ca scop să atragă peste 400 de rezidenți.

În cadrul cursului abordăm aspectele practice ce țin de evidența contabilă și raportarea fiscală. Te ajutăm să răspunzi tuturor provocărilor, astfel ca rezultatul să fie maxim.

Învață cum se întocmesc corect foile de parcurs. Cum să eviți amnzile și penalitățile. În cadrul seminarului analizăm foile de parcurs de la automobile proprii pînă la tractoare și combine.

Contabilitatea şi repartizarea costurilor indirecte de producţie.

Aspecte contabile ale costurilor activităţilor auxiliare.

Actele normative în vigoare, care reglementează modul de calculare a cheltuielilor de deplasare.
Aspecte sociale, medicale şi fiscale a cheltuielilor de deplasare.

Și până acum ai întrebări legate de evidenţa corectă a documentelor de casă? Ia-ți această grijă de pe umerii tăi, vino la seminar!

Legislația și baza documentară de calculare a salariului.
Ce rapoarte trebuie să prezinți, unde, când și cum se completează acestea.

Pentru a afla cum să completezi declarați VEN-12 și situațiile financiare. De asemenea, vom analiza modificările din 2019, precum și modul de declarare a împrumuturilor în sumă de 200 000 lei.

Legislația și baza documentară de calculare și deducrea sumei TVA.
Aplicații practice și de calculare, deducerea și achitarea sumei TVA.

Ai încredere în instinctele tale și participă la workshopul dedicat Inițierii în afacerii „De AZI în Business” , unde vei afla răspunsul la toate întrebările!

НДС один из главных налогов из которых формируется бюджет государство. Мы обсуждаем законодательную и документальную основу для расчета и зачета сумм НДС, а также конкретные примеры.

Elaborarea corectă a politicilor contabile te poate ajuta la depășirea multor întrebări parvenite din partea organelor de control.

La seminar abordăm trăsăturile specifice contabilității în agricultură, precum calcularea sumei impozitului pe venit pentru subvențiile primite și/sau utilizate, limitele de perisabilitate și 
plățile efectuate în folosul cotașilor, etc.

Exigențe privind organizarea unei afaceri în sfera alimentației publice.

Aspecte fiscale în sfera alimentației publice.

Strategii fiscale, aferente impozitului pe venit

Clasificarea veniturilor și cheltuielilor.
Sursele de venit impozabile și neimpozabile.

Prezentarea declarației cu privire la impozitul pe venit.

У каждого предприятия есть Основные Средства. Чтобы убедиться в правельности выполнения всех экономических операций, ждем тебя на семинаре.