Ianuarie 2020

Abordăm trăsăturile specifice contabilității în agricultură, precum calcularea sumei impozitului pe venit pentru subvențiile primite și/sau utilizate.

15 Ianuarie

MS Excel îți permite economisirea timpului prin aplicarea formulelor.
Cu ajutorul MS Excel poți urmări, analiza și aranja datele pentru evidență și prezentări.

15 Ianuarie

Fiecare entitate are în componența patrimoniului mijloace fixe.

Asigură întocmirea corectă a  operațiunilor economice pe baza noilor modificări.

21 Ianuarie

Cursul de 1С are drept scop pregătirea contabililor care doresc să studieze cea mai răspândită programă automatizată a evidenței contabile și fiscale în Versiunea 8.3.

24 Ianuarie

Completează corect declarația VEN-12 și situațiile financiare. Analizăm modificările din 2020 și modul de declarare a împrumuturilor în sumă de 200 000 lei.

28 Ianuarie

Elaborarea corectă a politicilor contabile te poate ajuta la depășirea multor întrebări parvenite din partea organelor de control.

6 Februarie

Află situațiile de impunere a reținerii impozitului pe venit de la sursa de plată. Deprinde calculului TVA-ului, Taxelor Locale și celor Rutiere.

A început deja 13 Ianuarie

Dacă vorbești limba cifrelor și te încântă provocările contabile, e timpul potrivit de a aplica în domeniu. Noi venim cu informații pentru tot ce înseamnă Contabilitate și programul 1C.

A început deja 13 Ianuarie

Curs complex de evidență contabilă. Cuprinde modulele de Evidență contabilă, 1C „Contabilitate”, Fiscalitate , dări de seamă, Analiza indicatorilor financiari și Business Excel.

A început deja 14 Ianuarie