Cursuri PROACTIVE

MS Excel îți permite economisirea timpului, prin aplicarea formulelor pentru efectuarea calculelor vaste. Cu ajutorul MS Excel poți urmări datele, face analiz acestora și aranja datele pentru evidență și prezentări .

Te-ai săturat să plătești impozite? Consideri că sunt prea mari?
Vino la cursul "Expert în Impozite & Taxe" și vei plăti mai puține impozite, iar de corectările la dările de seamă, în general, vei uita.

Curs de instruire atât pentru managerii de resurse umane, cât și pentru contabili. 

Circuitul documentar de la angajare și până la eliberare, contabilizarea diferitor aspecte ale retribuirii muncii angajaților.

Aici vei învăța cum să duci evidența contabilă și să optimizezi activitatea întreprinderii, fiind capabil să execuți întregul ciclu contabil.

Legislația și baza documentară a activităţii de comerţ exterior şi subiecţii acesteia.

Aplicații practice și de calculare a drepturilor de import.

Cursul dat cuprinde modulele de Evidență contabilă, studierea programei 1C „Contabilitate”, Fiscalitate și Dări de seamă, Analiza indicatorilor financiari și Business Excel.

Cursul intentioneaza sa ofere o înțelegere și o cunoastere profunda a IFRS în vigoare, precum și a prevederilor noilor IFRS: IFRS 9 "Instrumente financiare", IFRS 15 "Venituri din contractele cu clientii" si IFRS 16 "Contracte de leasing".

Cum luăm deciziile financiare și ce indicatori trebuie să cunoască un manager?!

În ce limbă să vorbim cu contabilul?!

Ce trebuie să cunoști despre impozite, taxe și fisc?!