Debit-Credit la o cafea

Evenimentul este gratuit, iar din partea casei o cafea delicioasă.

Locuri limitate.

Reușește să-ți rezervezi un loc la curs.

Formular de înregistrare

Prin remiterea acestui formular, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate

Tema de dicuție:

#ProactiveConsulting te invită la o cafea și dezbateri pe tema „Întocmirea raportului TFD 19. Modificări și rectificări” în data de 17 ianuarie 2019.

Dacă ești contabil, director financiar, manager sau pur și simplu ești interesat de această tematică, te invităm la evenimentul marca „DT/CT la o cafea cu invitata Rodica Cușmăunsă.

Accentul principal este pus pe crearea schimbului de experiență și generarea de idei inovatoare în domeniul contabilității, fiscalității și finanțelor.

La acest eveniment vom discuta despre:
• Diferențele între dările de seamă TFD 13 și TFD 19
• Nuanțe specifice la completarea raportului TFD 19

Invitat special: Rodica Cușmăunsă — trainer Proactive Consulting, contabil-șef, dr.conf.univ.

De ce să fii prezent la eveniment?
• Networking calitativ;
• Atmosferă lucrativă;
• Schimb de experiență cu specialiști în domeniu.
Proiectul „Dt/Ct la o cafea” vine ca o solicitare a persoanelor din comunitatea PROACTIVE, care își doresc să se dezvolte continuu și să își lărgească cunoștințele din domeniul finanțe, contabilitate și finanțe.

Prin acest proiect ne propunem să punem în discuții tematici speciale, dar care au o importanță deosebită pentru publicul larg, cum ar fi ”TVA la importul serviciilor”, ”Declararea surselor de venit a persoanelor fizice”; ”Responsabilitățile în fața organelor de drept” etc.

În acest context, în fiecare lună vom organiza câte un astfel de eveniment, la care vom discuta o tematică anume. Vom avea invitați speciali și vom dezbate tematici interesante într-un climat lejer.
Acest tip de eveniment oferă oportunitatea să cunoști participanți din alte comunități și companii, care pot deveni resurse valoroase pentru recomandări și bune practici. Comunicarea este cea mai bună metodă de a aborda orice temă, problemă, idee, majoritatea oaspeților acestui eveniment pot să-și ofere ajutor reciproc și inspirație în consolidarea ideilor, atunci când se cunosc mai bine.

Invitat special


Rodica Cușmăunsă

Membru al comisiei de certificare al auditorilor; Dr. conf. univ.; Contabil – șef.

Data

17 Ianuarie 2019 
Ora 18:00 - 20:00

Investiția în cunoștințe

Un zâmbet!
 

Contact

078-693-000
hello@pro-active.md